Sunday, December 8, 2013

Joululahjaideoita

Nyt on taas se aika kun kaikki miettivät kuumeisesti, mikä olisi sopivin lahja omalle kaverille tai kumppanille. Mun mielestä onnistunut lahja olisi parhaimmillaan yllätys, omaperäinen ja lahjansaajaa miettien ostettu. Pakko silti myöntää, kyllä tylsät lahjakortit saattavat joskus erittäin onnistunut lahja. Keräsin teille alle 50 euron lahjabudjettiin sopivia tavaroita, toivottavasti joku saisi näistä jotain ideoita omiin lahjoihinsa!


christmas gifts for her under 50€
 Keräsin tähän kollaasiin kaikkea tyttömäistä ja kivaa pikkutavaraa, jotka sopivat niin joululahjoiksi ja vaikka synttärilahjoiksikin. Mun suosikkeja olivat OPI:n kynsilakat, kultaine kaulaketju, Yankee Candlen kynttilä, Longchampin pouchette vaikka penaaliksi tai meikkipussukaksi...
 

christmas gifts for him under 50€
Miehille sopivien lahjoen keksiminen on aina ollut mun mielestä joulussa ja juhlissa vaikeinta. Miehet haluavat usein elektroniikkaa, esim. uuden puhelimen eivätkä pientä krääsää joka kertyy nurkkiin. Siksi miehille sopivat parhaiten käytännölliset ja tarpeelliset lahjat, joita nämäkin osa ovat. Hyviä lahjoja ovat mm. huivit, pehmeät sukat, vaikkapa Gantin boxerit, Tommy Hilfigerin hajuvesi... Hyvä idea poikaystävälle on myös ostaa kehykset ja teettää yhteiskuva siihen, niin aion ainakin itse tehdä!
 
♥ Malla


2 comments:

  1. Hei! :) Löysin tän blogin vasta ja tykkään kovasti, oot hirmu kaunis :)

    ReplyDelete