Monday, June 23, 2014

IN THE DRIVEWAY

kuvat 7.6-horz kuvat 7.6.-14 248a kuvat 7.6.-14 195a kuvat 7.6.-14 268a kuvat 7.6.-14 209a kuvat 7.6.-14 284a

Heissan ihanat lukijat! 
Näitä kuvia katsellessa tulee ikävä aurinkoa ja tota hyvää ilmaa, tällä hetkellä ei tunnu olevan mahdollista että jossain vaatteissa olisi liian kuuma... :-D Päällä on siis college Pull & Bearista Tallinnan matkalta, tämä on yksi niistä vaatteista mihin ei kyllästy niiden parin käyttökerran jälkeen tai se jäisi kaapinpohjalle, onnistunut ostos (kerrankin) siis! Hame on HM:stä, se on pari vuotta vanha ja kengät myöskin samasta paikasta!

Asiasta toiseen, viimeisestä postauksesta on kulunut vähän aikaa niin voisin kertoa samalla mun juhannuksesta! En tainnut ottaa yhtäkään kuvaa, mutta sehän kertoo että oli kivaa ;)
Vietin perjantain  poikaystävän ja hänen kavereidensa kanssa, joista tunsin osan, mutta moniin tutustui illan edetessä. Porukka vaihtui aika paljon, ja vaihdettiin itsekin juhlapaikkaa mutta silti oli kivaa! 

Tänään oli ensimmäinen päivä töissä, pääsin nimittäin lähikauppaan 2 viikoksi töihin! Olisi ollut kiva saada vähän enemmän omaa rahaa jos olisi ollut pidempään töissä, mutta nyt voi ainakin rentoutua kunnolla rankan kouluvuoden jälkeen. Työpäiväni ovat onneksi vain 6 tuntia, joten niiden jälkeen ehtii tehdäkin jotakin! Käytiin eilen Crissen ( blogiin TÄSTÄ ) kanssa aleshoppailemassa, ja tänään kävin kaupungilla myös toisen ihanan ystäväni kanssa, näiden ostosreissujen alelöydöistä myöhemmin! 

Nyt menen pikapikaa nukkumaan, huomenna odottaa taas aikainen herätys ja työpäivä! 2 comments:

  1. Kiva postaus :) . Mites meni lukion ensimmäinen vuosi ? Ootko semmonen joka saa hyvii numeroita helposti vai keskiverto. Oon ite menossa lukioon mitä kannattaa ottaa huomioon tai tehdä xD?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Oon tykänny olla lukiossa, jopa enemmän kuin yläkoulussa! Arvosanat oon saanu pidettyä kiitettävän tasolla, mutta niiden eteen pitää tehdä paljon enemmän töitä kuin ennen! Parin jakson jälkeen alkaa jo tottua koeviikkoihin ja tietää miten paljon kannattaa lukea jos tähtää hyviin numeroihin :D Parasta lukioon menossa oli silti uudet kaverit joita saa paljon kun menee uuteen kouluun! :)

      Delete