Wednesday, June 4, 2014

ROCKY ROAD

Kokoonnuttiin eilen ihanien Beatan ja Crissen (blogiin TÄSTÄ) kanssa, ja suunnitelmissa oli tehdä itse limesorbettia. Jäätelökonetta ei etsintöjen jälkeen kuitenkaan löytynyt ja päädyimme tekemään Rocky roadia. Siitä tuli taivaallisen hyvän makuista, paljoa ei tarvitse syödä että on jo ihan äklömakea olo!

Rocky roadia on tosi helppo valmistaa, ja siihen voi laittaa joukkoon mitä vaan kaapista löytyy. Tehtiin itse tämän reseptin mukaan, tuli todella hyvää! Suunniteltiin jo valmiiksi ensi kerran kokeilua, mukaan voisi laittaa esim. mansikoita ja banaaneja, vain mielikuvitus on rajana!

Tarvitset: 

1 levy tummaa suklaata
1 levy maitosuklaata
1 levy valkosuklaata
Mariannepallo-karkkeja
Muro-keksejä
Daim-suklaapatukka
minivaahtokarkkeja

 photo rockyroadampkuvia054a_zpsed1ec4d6.jpg
 photo rockyroadampkuvia059a_zpsc0795cfe.jpg photo rockyroadampkuvia061a_zps80a93fde.jpg

Step 1.
Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Jos sulatat ne mikrossa, pitää varoa ettei suklaa kokkaroidu ja muutu pahanmakuiseksi. Sen voi välttää sekoittamalla suklaata pienin väliajoin, eikä pisä suklaata mikrossa liian kauaa. Sekoita tumma suklaa ja maitosuklaa keskenään.

 photo rockyroadampkuvia066a_zps66a88bee.jpg

Step 2.
Kaada puolet tumman suklaan ja maitosuklaan sekoituksesta vuokaan. Levitä suklaata lastalla, jos suklaa ei tunnu riittävän. Lisää päälle muut ainesosat pilkottuina palasiksi.

 photo rockyroadampkuvia068a_zpsd64ebd49.jpg

Step 3.
Kaada päällä loput suklaiden sekotuksesta. Lopuksi kaada päälle valkosuklaata haluamasi kuvion mukaisesti, me teimme päälle vaakaraitaa.

 photo rockyroadampkuvia072a_zps5c9f0340.jpg

Step 4.
Laita vuoka pakastimeen noin tunniksi ja paloittele se lopuksi suupaloiksi. Kannattaa antaa sen sulaa vähän aikaa pakastimesta ottamisen jälkeen, suklaa on nimittäin tosi kovaa ja vaikea leikata!

 photo rockyroadampkuvia079a_zps3f9e10ac.jpg photo rockyroadampkuvia083a_zpsd817f3d2.jpg

2 comments:

 1. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on ruokayhteisö, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  ReplyDelete