Monday, July 14, 2014

SUNSET BEACH

kuvat 10.7.-14 003a

Kulunut viikko on ollut täynnä ohjelmaa, hyvällä tavalla kylläkin. Ei ole tehnyt mieli istua koneen ääreen tylsyydessään eikä myöskään toimimattoman netin takia, joten blogi on ollut nyt pienen pienellä tauolla. Ajattelin tehdä viime viikon päivistä ihan omat postauksensa kuvien kera, muuten tästä olisi tullut kilometripostaus! Tällä postauksella ei oikeastaan ole mitään tiettyä aihetta, teki vaan mieli pitkästä aikaa tulla tänne kirjoittelemaan kuulumisia ja muita höpinöitä. 

Kuvat on otettu Paimion erittäin ihanilta hiekkakuopilta, oltiin juuri lähdössä kotiinpäin auringonlaskun aikaan! Mun naama&ilme olivat niin viehättäviä näissä kuvissa, että päätin suosiolla rajata kuvat :DD Päällä on yksi mun alennusmyyntien löydöistä Gina Tricotista, juuri sopivan rento hellemekko tähän säähän (tai ainakin viime viikon). 

Kerroinkin jo aikaisemmin, että mietin videopostauksen tekoa, ja nyt olen saanut sen projektin käyntiin! Videomateriaali on kuvattu, tulossa on mun ja Senjan hieman erikoisemman kakun tekovideo! Haussa olisi kuitenkin nyt kätevä ja toimiva videon editointiohjelma... Onko kellään hyviä vinkkejä sellaisen suhteen? :D 

kuvat 10.7.-14 005a

No comments:

Post a Comment