Saturday, October 18, 2014

BABY PINK COAT

IMG_0059

Tässä olisi ensimmäisen Helsinkipäivän asua, johon olin heti yhdistänyt Tallinnasta ostetut uutuudet, en malttanut odottaa niiden käyttöä kotiin asti. Teen vielä erikseen ostospostauksen, sillä kaupoissa oli siellä paljon ihania tavaroita joten sieltä löytyikin ostettavaa ja paljon :D  Turun kaupoista ei ole löytynyt pitkään aikaan oikeastaan mitään, ja täällä pääsen lempparikauppoihini, joista löytyikin moni etsimäni asia.

IMG_0077 IMG_0085 IMG_0070 PicMonkey Collage1 IMG_0074 IMG_0086 IMG_0083 IMG_0058

Pictures By Cristina Lehto
 
| Coat New Yorker |
| Scarf Pull & Bear |
| Bag Zara |
| Shoes Bershka |
| Jeans Zara |

12 comments:

 1. kivoja kuvia!:) vaikka ehk hieman liikaa saman tyylisiä samassa postauksessaD:

  http://pinja-sofia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla rakentavaa palautetta, tykkään silti itse näistä kuvista eikä niitä mielestäni ole liikaa :)

   Delete
 2. Superihana asu ja sinä! <3

  -Tea

  ReplyDelete
 3. aivan täydellinen sinä ja sun vaatteet!❤️ -n

  ReplyDelete
 4. Yksinkertainen banneri toimii aina! =) Blogisi on hyvin selkeä ja sitä on kiva lukea! Blogistasi tuli kyllä ehdoton suosikkini! =)


  Osallistuit "linkkaa blogi" kilpailuun, joten pienempi arvosteluni tuli sitä kautta. Kommentin laittaminen ei tarkoita sitä, ettet olisi voittanut. Ilmoitan voittajat huomisessa postauksessani :) Kiitos osallistumisesta!

  http://juiskumariia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ihana saada palautetta ja vielä parempi saada positiivista palautetta ;)

   Delete
 5. Odota innolla ostospostausta :D . Kiva postaus ja pakko kysyy ootteko rikkaita ku saat hienon autoon kohta jaja sulla on sika kivoja vaatteita + ostat kokoajan lisää. En tarkoita pahalla ihan uteliaisuutta vain x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ja tohon vastaisin että kaikki määrittelee rikkauden aika eri tavalla elämäntilanteestaan riippuen. Blogissa on vain pinnallisia asioista mun elämästä, ja esittelen usein vain uudet vaatteet niin siitä saa aika eri kuvan kuin siitä kuinka usein oikeasti ostan vaatteita. Mun omasta mielestä ei, ei olla rikkaita vaan keskituloisia. Maksoin autosta puolet omilla säästöilläni, mitkä on kertynyt mm. synttärirahoista ja hyvistä numeroista saaduista rahoista :) Auto on tällä hetkellä käytössä meidän ajo-opetusautona ja toisena autona, muuten ei olisi varmastikaan autoa vielä pitkään aikaan ostettu. Eka jakso loppui juuri, saan rahaa numeroista ja todistuksista joten käytin ne tällä kertaa loppuun heti enkä säästänyt mitään. Käyn myös kerran viikossa töissä joten siitäkin saa rahaa omaan shoppailuun :) Yritän myös välttää tosi kalliita vaatteita, mulle merkillä ei ole väliä kunhan vaate on hieno. Mutta kiva kun kysyit ja toivottavasti sain selvennettyä sulle tämän asian :)

   Delete