Monday, October 13, 2014

View from the top

Jos jotkut teistä lukevat Siirin blogia, niin teen samalla tavalla tämän järkyttävän suuren kuvamäärän kanssa ja laitan tässä vasta ensimmäiset kuvat tästä asusta. Tykkään tästä asusta tositosi paljon taas kerran, kuten melkein kaikista joita blogiin kuvaan, en halua laittaa kuvia asukokonaisuudesta josta en tykkäisi itse. Suurkiitos Crisselle ja Siirille jotka nämä kuvat otitte!

IMG_0473 IMG_0487

Syksy on mennyt tosi nopeasti ohi, pakko sanoa että on ollut ehkä paras ja kamalin syksy samaan aikaan, mutta tälläistä elämä on! Tällä hetkellä olen koulun suhteen uupumuksen äärirajoilla, koeviikon loppurutistus meni ehkä vähän liiankin rankaksi eikä sen jälkeen ole koulu oikein napannut. Onneksi työstä oli hyötyä, mulla meni kokeet todella hyvin ja olen ylpeä itsestäni että melkein saavutin asettamani tavoitteet. Saatan välillä vaatia itseltäni hieman liikaa, mutta onneksi en ainakaan stressaa siitä, ja kunhan saavutan tavoitteet kirjoituksissa niin ei näillä kurssikokeilla ole niin väliä!

IMG_0406

Huomenna olisi luvassa viimeinen koulupäivä ennen syyslomaa, päätettiin nimittäin lähteä mun lapsuudenkaverien kanssa päiväreissulle Tallinnaan, oon superinnoissani tästä! Menen jo huomenna majoittautumaan yöksi Saloon ja siitä sitten lähdetään yhdessä aamulla kohti Helsinkiä. Ihana viettää pitkästä aikaa kunnolla aikaa kolmestaan porukalla, joka on ollut olemassa jo 17 vuotta! Mä asun aika kaukana toisista, ja ollaan nähty parin kuukauden välein aina. Tästä tulee sitten eka ulkomaanreissu yhdessä (okei jos Viron voi laskea ulkomaaksi...), Sannin kanssa käytiin Maltalla pari kesää sitten.

IMG_0413 IMG_0401

Syyslomalla ohjelmassa on myös perheen kanssa jo perinteeksi muodostunut Helsingin matka, haluaisin löytää kaupoista vihdoin jonkun koululaukun tai -repun, sillä mun vanhat laukut on joko liian pieniä, rikki tai muuten vaan huonoja. Löysin Bikbokista yhden hyvän vaihtoehdon jo, ja jos Tallinnasta tai Helsingistä ei löydy parempaa niin ostan todennäköisesti sen. Haussa on musta/vaalea nahkareppu, jossa saisi mieluusti olla jokin kiva metallinen yksityiskohta, eipä ole paljoa tullut kaupoissa vielä vastaan, toivon että nyt kävisi parempi tuuri.

IMG_9825

Tänään tuli tällainen enemmän kuulumisia sisältävä postaus, mitä tykkäätte?
Oon lähiaikoina miettinyt paljon tämän blogin yksityisyyttä ja tullut siihen tulokseen, että kunhan minusta itsestä ei tunnu pahalta että kuka tahansa voi lukea näitä niin voin jakaa mun kuulumisia teidän kanssa jos se ketään vain kiinnostaa! Poistin pari postausta, joiden julkaisemista en kadu, mutta ne eivät liity nykyiseen elämääni mitenkään, mutta saatan julkaista aiheesta vielä joskus uuden mietiskelypostauksen. Ajattelin muutenkin toteuttaa pari mielessä pyörinyttä ideaa, joista haluaisin kirjoittaa ja saada muut ihmiset ehkä ajattelemaan vähän pintaa syvemmältä, sellaisia postauksia on ollut tosi kiva lukea muiden blogeista!

♥ Malla

4 comments:

 1. Eieiei! Älä laita blogia yksityiseksi, rakastan sun blogia ja saan aina inspiraatiota vaatteisiin sun kuvista ja asuista! Ehdottomasti yks lemppari blogeistani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tarkoittanut että laittaisin blogin yksityiseksi, mietin vaan mun yksityisyyttä että minkä verran jaan tänne nettiin elämästäni :) Ja kiiitos todella paljon ihana kuulla!♥

   Delete
 2. Upeee blogi!!

  http://melidas.blogspot.fi/

  ReplyDelete