Sunday, November 16, 2014

COLORLESS

IMG_1324

Hei kaikille ja ihanaa sunnuntaiaamua niille, joilla se ei ole kokeisiin lukemisen täytteinen!
Tulin tänne koneen äärelle pakoilemaan fysiikan lukua, montaa tuntia putkeen ei vaan millään jaksa. Toivottavasti tän pienen tauon jälkeen ajatukset ei enää lähtisi karkailemaan kaikkialle muualle paitsi siihen fysiikkaan. Ensi viikolla alkaa siis koeviikko, joten tuun postailemaan tänne blogin puolelle harvemmin sinä aikana. Monia kuvia odottaa kamerassa, kunhan vaan saan aikaa blogille koeviikon jälkeen!

Oon perjantain ja sunnuntain aikana kiertänyt kaikki Turun kirppikset pitkästä aikaa läpi, etsin esitysvaatteita mutta samalla löysin muitakin löytöjä, niistä lisää myöhemmin kun saan kuvattua ne! Kävin siis UFFilla, molemmissa Kirppis-Centereissä ja aamukirppiksellä, oon vieläkin sitä mieltä että Länkkärin kirppis on ehdottomasti paras, löysin sieltä suurinpiirtein kaiken! Ah kirppisten kiertely on niin mun lempipuuhaa♥

IMG_1332 IMG_1362 IMG_1355 IMG_1342 mut IMG_1345 IMG_1371 IMG_1333

Coat Mango (eBay)
Shirt Reserved
Necklace & shoes Mango 
Cap Monki
Gloves & jeans Zara
Bag River Island

Mitä tykkäätte asusta?

♥ Malla

6 comments:

 1. oihh ompa ihana asu!! Multakin löytyy kotoa tuo söpö Monkin lippis, tästä sun asusta sain kyllä inspistä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos♥ Ja haha siitä tulikin mieleeni, että näin sun päällä ekaa kertaa tuon lippiksen ja sitten kun näin sen Monkissa niin oli pakko hankkia itsellenikin.. :D

   Delete
 2. Ihana asu ja tsemppii fysiikanlukuu babe

  ReplyDelete
 3. Nyt sait kyllä uuden todella innokkaan anonyymi lukijan blogillesi! Siis kerrankin blogi jossa ei käytetä pelkkiä mk tai lv laukkuja tai kaikki täytyy olla sitä 500 euron merkkivaatetta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vitsi kiitos tosi paljon!! Ihana kuulla :) Ja munkin mielestä joissakin blogeissa pyörii lähinnä ne samat kalliit klassikkovaatteet, mutta musta on paljon hienompaa jos on löytänyt jotakin hienoa itse ennen kuin siitä on tullut kaikkien tuntema tuote, kuten just toi MK-laukku :D Onhan ne hienoja muttei kovin omaperäisiä!

   Delete