Monday, December 22, 2014

Christmas holiday

IMG_2077a IMG_2101a IMG_2082a IMG_2090a IMG_2128a

Loma on vihdoin alkanut, perjantaina oli Tsykin perinteinen yökirkko, josta loma sitten alkoi. Nukuin lauantaina ekan lomapäivän kunniaksi kolmeen asti (miten tää on edes mahdollista) ja heräsin kun aurinko oli laskemassa. Pikasuihkuun ja aamupala nassuun, ja lähdinkin jo viettämään iltaa kavereiden kanssa. Oli superhauska ilta ja videoita katsellessa nauratti seuraavana päivänäkin vielä kaikki ne tyhmät jutut. Mulla olisi tosiaan ootd illalta kuvattuna, mutta taidan jättää sen julkaisematta tällä kertaa.

Eilinen ja tämä päivä on pyhitetty kokonaan löhöilylle, kävin ulkona kaksi kertaa kahden päivän aikana. Ensin etsittiin olohuoneeseen kaappia ja tv-tasoa ja löysin samalla päiväpeiton Ikeasta. Tänään menin tyttöjen kanssa kahville Cafe Artiin ja istuskeltiin siellä pari tuntia. Omassa huoneessa on nyt kivempi viettää aikaa, kun sain vihdoin oman telkkarin pikkuveljeltä, joka sai olohuoneen vanhan telkkarin kun ostettiin sinne uusi, vaihdettiin siis ketjussa kaikkien huoneiden telkkarit :DD

Aamulla koitin aloittaa kemian yo-lukemista, mutta eihän siitä mitään tullut kun mulla alkoi selkä särkemään varmaankin huonosta lukuasennosta johtuen. Huomenna koitan taas uudestaan, onneksi ekan kirjan asiat ovat niin helppoja että pääsee luku-urakassa nopeasti eteenpäin. Miten teillä ovat ekat lomapäivät sujuneet?

♥ Malla

4 comments:

 1. Tsemppiii niii paljon tohon kemiaa <3 ja nähään joulunjälkeen?

  ReplyDelete
 2. Kirjoitatko kemian nyt keväällä ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kirjoitan! Onneksi on nyt vain yksi aine jota luke, joten voin kuitenkin vielä ottaa aika rennosti lukemisen kanssa kun ei ole montaa samaan aikaan :)

   Delete