Thursday, December 18, 2014

Colorful leaves

IMG_0327 IMG_0297 IMG_0283 IMG_0361 IMG_0315 IMG_0299 IMG_0350

Tässä olisi kuvakansioihin unohtuneet kuvat part. miljoona, oltiin lokakuussa tyttöjen kanssa kuvaamassa ja löydettiin kaksi hienoa paikkaa. Ongelma tuli siinä, että molemmat kuvat olivat kivoja mutta ne eivät sopineet samaan postaukseen, tästä pääset samasta asusta olevaan edelliseen postaukseen!

Joululoma alkaa huomisen jälkeen, mulla ei ole mitään suurempia suunnitelmia sen suhteen. Aina kuitenkin keksii jotain tekemistä ja sekin loma hurahtaa varmaankin ohi silmissä tehden kaikkea kivaa. Mitä kaikkea teillä on suunnitteilla joululomalla? :)

♥ Malla

4 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos <3 Haha noi lehtienheitto-kuvat on iha parhaat! :D

   Delete
 2. Ihanan värikkäitä kuvia! ;-) Varsinkin tähän harmaista harmaimpaan vuodenaikaan... Mutta hei saako kysästä, mistä noi farkut on ostettu?? Oon tollasia yrittänyt metsäsätää jo jonkun aikaa, muttaku niitä "täydellisiä" ei meinaa löytyä kohalle.. ärgh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Mietin just samaa, nää tuo kivaa piristystä näihin harmaisiin kuviin mitä mul on ollut blogissa lähiaikoina... Ja nää löysin kesällä Zarasta, samoja tuskin löytyy enää mutta samantyyppisiä varmasti, jatka etsimistä vain niin kyllä me täydelliset tulee vastaan! :)

   Delete