Saturday, December 13, 2014

DARK DAYS

IMG_1772a

Tältä on näyttänyt monen päivän sää tänä syksynä, uhmattiin silti pari viikkoa sitten Crissen kanssa sadetta ja otettiin asukuvat silti. Aurinko oli juuri laskenut, joten valo oli vähissä. Tässä asussa kiteytyy kaikki mun tän syksyn lempparivaatteet; babypink-takki on helppo vetäistä päälle kun on paksu neule, joka ei mahdu muiden takkien alle. Neulepontchoa käytän aina kun aamulla iskee mukavuudenhalu, toi päällä voi kääriytyä siihen kun on kylmä ja silti se ei ole hiostava! Mitä tykkäätte asusta?

IMG_1783a IMG_1836a IMG_1860a IMG_1798a
Pictures by Cristina Lehto

Coat New Yorker
Pontcho Zara
Dress Mango
Shoes Bershka

Hyvää viikonloppua kaikille! Enää viikko koulua♥

♥ Malla

2 comments:

  1. oi ihania kuvia<3 siellä on kyllä niin syksyisen näköistä, joulukuusta huolimatta. mukavaa viikonloppua sinne<3 Oih sulla se alkaa kohta pitkä joululoma! onneksi myös mie pääsen pienelle joululomalle, enpä muista millon viimeksi oisin saanu lomailla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos niin paljon ihana♥ Mietin ihan samaa, kumpa se lumi tulisi tännekin päin Suomea niin saisi pitkästä aikaa lumisia maisemia kuvien taustalle! Ja kyllä, enää 4 päivää ja sitten monen viikon vapaus kouluhommista ja stressistä♥ Ihanaa että sullakin on lomaa, odotan innolla sun postauksia kun aikaa ja valoa riittää enemmän asukuviin!! :)

      Delete