Tuesday, December 16, 2014

Kuvia viime kuukausilta

Untitled

Koulussa jonkun laiskan päivän asua. // Löydettiin H&M:stä hienot hatut ja olihan niiden kanssa pakko ottaa sitten pari kuvaa.. :-)) // Ihana ystäväni piti koulun itsenäisyysjuhlassa puheen, puhe meni niin hyvin stressauksesta huolimatta, oon niin ylpeä♥ // Kana-pekonipastaa yksi ilta tyttöjen kanssa.

Untitled

Ihanaakin ihanempi Siiri♥ // Söin kesällä joka päivä tätä herkkua, nyt pitkästä aikaa otin itsepoimittuja vadelmia pakkasesta ja tein tälläisen välipalan. // Mun ja Siirin stailaushuone Indiedaysissa, käykää ihmeessä äänestämässä jos tykkäätte! // Auringonpaiste on niin harvinaista herkkua tähän vuodenaikaan, niin täytyyhän siitä ottaa pari kuvaa.Nämä puhelinkollaasit on näköjään täynnä aina näitä mun ja Siirin kuvia, mutta se kuvaa hyvin todellisuutta. Viime viikonloppu vierähti pitkälti Siirin seurassa ja huomennakin suunnitelmia yhdessä! // Tämä kuva on meidän yhteis-asukuvareissulta, Crisse yrittää viittoa meille mitä tehdään kun hänellä on jokin hieno visio. // Tanssiesityksen kampaus oli mun mielestä tosi siisti. // Ihanimmat kaverit tulivat katsomaan esitystä.Löysin äitin vaatekaapista kivan värisen neuleen. // Viikonlopun viettoa :-) // Orgazmo-raakakakkua, jos ootte Turussa käymässä joskus niin todellakin suosittelen maistamaan ;)Showsalsaesityksen jälkeen // Biljardinpelaaminen ei ole ihan meidän vahvuus, mutta hauskaa oli... :-D // Käytiin katsomassa tyttöjen kanssa uusin Nälkäpeli! // Kemiantunnit kuluu välillä vähän liikaa kaikkeen muuhun kun siihen kemian opiskeluun, sanon koko ajan itselleni, että joululomalla aloitan yo-lukemisen, koska kurssilla se ei ole onnistunut.Kaunis huurteinen maisema♥ // Haha nää on meidän molempien perusilmeet joka kuvassa vaikka oltaisiinkin iloisia. // Varmaan vaikea arvata mikä on meidän perusruokapaikka jos koululounas ei maita... // Oon eksynyt salille jo pariin kertaan viikon sisällä, toivottavasti hyvä alku jatkuu myös lomalla.Raakamustikkakakkua, samalla kertaa maisteltiin kahvilassa useampiakin kakkuja. // Meidän joukkue♥ // Koulun peilikuva, joku aamu otettu kun odoteltiin muita ennen vanhojentreenejä. // Isänpäivälounaasta on jo aikaa, mutta oli niin hyvää että oli pakko ottaa se tähän mukaan.Hansan viereeä on pieni joulukauppa, josta löytyi pitkän etsinnän jälkeen Varför Paris, vi har ju Åbo -kassi♥ // Tärkeimmät tytsyt // Meinasin ostaa tämän paidan, tykkään tosi paljon mutta tuntuu turhalta ostaa napapaita tähän vuodenaikaan. // Äiti toi piristystä koeviikon lukemiseen, unohdin sillon juoda tämän ja nyt muistin!Käytiin vanhalla yläasteella esittelemässä meidän nykyistä lukiota, mä kerroin yseille luonnontiedelinjasta. // Pari yhteiskuvaa tanssiesityksestä♥ // Haha nää kotimatkalla otetut maisemakuvat on tullut jo tavaksi..Perjantaina katsottiin Siirin kanssa leffoja ( mitkä oli niin surkeita että huhhuh), mutta meikkä oli silti hauskaa niinkuin aina. Mä tykkään, että joulutorttujen päällä on paljon tomusokeria joten noi toiset näyttää siltä että ne on ollut vähän kovemmassa lumisateessa :DD // Nämä meni nyt vähän väärässä järjestyksessä, mutta tosiaan aloitin salilla käynnin tanssien loputtua. // Illan asua // Nämä näkymät Turun yli oli ihan huikeet!

Viime puhelinkatsauksesta onkin jo pari kuukautta, joten tähän mahtui taas monta kollaasia. Maisema- ja yhteiskuvat on selvästikin olleet näiden kuukausien kuvatuimmat asiat :-D Hyvää keskiviikkoillan jatkoa kaikille!! ♥

2 comments:

 1. en kestä noi lumisadetortut, ihan parhaita :Dd ihana postaus jälleen!♥
  -n

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha en mäkään, ne oli niin hyviä (varsinkin noi superextrapaljon tomusokeria omaavat) ♥ Kiitos!

   Delete