Friday, December 5, 2014

Päivä mun kanssa

6:30 Ensimmäinen herätys soi, laitan sen pois päältä ilman että edes muistan heränneeni. Vaikka puhelin on toisella puolella huonetta niin silti onnistun jotenkin laittamaan torkun päälle ja jatkamaan unia.

6:50 Nyt herään kunnolla ja menen alakertaan syömään aamupalaa. Syön aina aamuisin tonnikalaa ja tuorejuustoa leivänpäällä, tämä tapa jäi joltain ulkomaanmatkalta kun oltiin perheen kanssa pienenä. Joulunaikaan juon samalla glögiä, niin kuin tänäkin aamuna. Muulloin juon kaakaota leipien kanssa, mun mielestä nää kaikki sopii hyvin yhteen ja maistuu hyvältä, vaikkei siltä ehkä kuulosta :-)

7:28 Lähden kotoa 5 minuuttia sen jälkeen kun bussin olisi pitänyt mennä pysäkin ohi, toivon aina sormet ristissä että se on myöhässä ja ehtisin vielä. Saavun pysäkille juuri silloin kun bussi kaartaa näkyviin.

Untitled

7:45 Koululla ei ole vielä ketään, joten hengailin vähän aikaa vessassa laittamassa hiukset, koitin tehdä läksyjä ja kuuntelin samalla musiikkia. Läksyt ei onnistu, keskittyminen viimeisimmillä tunneilla on ollut vähäistä, joten tänään pitäisi skarpata.

8:15 Ekalla tunnilla on wanhojentreenit, aluksi olen meidän koulun vaihtarin pari kun mun oma tanssipari on myöhässä. Se on niin outoa, vaikka muuten osaa puhua englantia ja lausuakin hyvin, niin oikeasti ulkomaalaisen kanssa puhuessa ensimmäiset sanat ja lauseet ovat sellaista takeltelua eikä saa oikein mitään järkevää suustansa ulos, se menee onneksi aika nopeasti ohi.

10:50 Päivän parhaat naurut, kun mun ihana kaveri kaatuu enkun luokan edessä, Black and Yellow -biisin soidessa taustalla... Naurettiin vedet silmissä koko loppupäivä, ja muutenkin koko päivä oli nauruntäyteinen joka tunnilla. Avaan mäkkärin joulukalenterin, josta sain vain ilmaisen pienen juoman, plääh.

Untitled

12:12 Kolmen minuutin päästä syömään, viimeinen puoli tuntia oli tuskaista ennen ruokaa, kun ei ollut mitään syötävää mukana koulussa :D Rankka aivoilla työskentely ja tuolien kantaminen vei voimat ja mulla alkaa särkeä myöskin pää, sanon sitä suklaapäänsäryksi, sillä suklaan tai minkä tahansa karkin syöminen auttaa, oon näköjään tullut riippuvaiseksi... :-DD

Untitled

14:30 Koulu loppuu ja jäädään Crissen ja Ninan kanssa odottelemaan kyytiä koulun pihalle. Fysiikan ope näkee meidät ja pysähtyy kysymään jonkun kysymyksen sähkökentistä ja varauksista, onneksi kuunneltiin tunnilla edes jotain ja osattiin vastata! Odotellaan lopulta tunnin verran heidän vanhempia, ja mennään heille.

15:45 Meitä molempia väsyttää paljon, joten päätetään ottaa pienet päikkärit prinsessaverhoin koristellussa sängyssä, ja laitetaan herätys puolen tunnin päähän. Nukahdettiin molemmat ja nukuttiin lopulta tunti ja mentiin syömään.

Untitled

17:20 Syön ensin kurpitsakeittoa, ja sitten syödään vielä kanaa ja perunoita, miksi meillä ei ole ikinä näin hyvää ruokaa kotona :( Musta tuntuu, että kaikilla on tämä sama tilanne että muualla on parempiaa ruokaa, koska meidänkin kodin ruuista sanotaan sitä.

Untitled

17:45 Crisse ja Nina lähtevät treeneihin ja pääsen kyydillä bussipysäkille, josta menen kerhoon. Toinen meistä kerhonohjaajista ei pääse alkuun, joten keksin päästäni lapsille leikkejä. Syödään pipareita, juodaan glögiä, leikitään limaa ja hippaa, tanssitaan ja kuunnellaan Robinin biisejä. Välillä on kivaa vaan oleskella lasten kanssa eikä tehdä mitään sen kummempaa.

Untitled

19:30 Kerho loppuu, ajan autolla kotiin ja heitetään mun kaveri samalla kotiin. Kotona avaan koneen ja aloitan samalla kirjoittamaan tätä postausta. Wappaillaan kavereiden kanssa ja koitetaan tsempata huomenna puheen pitävää Jenniä, joka myöskin pian perustaa blogin, siitä tulee niin hyvä! Tän päivän joulukalenterin luukku jäi aamun kiireessä avaamatta, joten syön suklaapalan nyt♥

20:22 Jumitan vieläkin koneella ja lueskelen blogeja. Löysin hyvän ohjeen Training Drama -blogista, kannattaa käydä kurkkaamassa myös! Kokeilen itsenäisyyspäiväjuhlan vaatteita, päätän kerrankin laittaa hameen päälle ja muutenkin kaikkiin juhlapäiviin on kiva pukeutua.

22:30 Luen parikymmentä sivua kemiaa, en saa aikaiseksi tehdä kuin pari tehtävää, päätän tehdä niitä ensi viikolla.

23:30 Menen sänkyyn valmiina nukkumaan, mutta silti roikuin puhelimella varmaan kahteentoista asti taas kerran. Mulla menee aina iltaisin suurin osa ajasta jotain pikkujuttuja tehden, mihin menee hirveästi aikaa kun viestittelen kännykällä.

Tämä kuvasti aika hyvin mun eilistä arkipäivää eli ensin kouluun, kotiin tai kavereiden kanssa, treeneihin tai töihin ja loppuillan oleskelen kotona. Mitä tykkäsitte tälläisestä postauksesta, pitäiskö näitä toteuttaa useammin?

♥ Malla

6 comments:

 1. ihana postauss ja haluun ehdottomasti kuulla enemmän sun päivistä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos♥ Ja näitä tulossa lisää sitten ;)

   Delete
 2. Onks sul ajokortti? :00 (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eii vielä, mutta äiti ja iskä opettavat, ja ajan aina kun mahdollista niin saa lisää harjoitusta :)

   Delete
 3. Joo lisää näitä ja jtn treeni/ruoka juttuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ookeiii mä koitan pian toteuttaa! :)

   Delete