Sunday, December 21, 2014

Raakasuklaan tekoa

IMG_2023a IMG_2026a IMG_2039a IMG_2031a IMG_2044a IMG_2049a IMG_2042a IMG_2055a IMG_2062a IMG_2072a IMG_2070aa

Viikko sitten osallistuttiin Crissen ja Jennin kanssa Pure Foodinin raakasuklaa-workshoppiin, jossa tehtiin nimensä mukaisesti raakasuklaata ensimmäistä kertaa itse. Kuunnteltiin aluksi kahvilan omistajien infoa raakasuklaasta ja suklaasta ylipäätään, ei voi olla totta etten ikinä ole ennen tiennyt miltä kaakaopapu näyttää, vaikka rakastan suklaata.

Olen vaan ostanut raakasuklaata, ja niitä maistellessa huomattiin että niitäkin on eri laatuja, pehmeämpää joka sulaa suuhun ja kovempaa suklaata. Päätettiin yhdessä koittaa tehdä tätä pehmeämpää versiota appelsiinin ja mintun makuisena, ja sählättiin meidän tapamme mukaan oikein olan takaa tehdessä omaa versiota ohjeesta. Laitettiin enemmän jauheita, ja tulos oli "ohhoh ompa tosi tummaa, mä tykkään" kahvilan omistajan maistelun jälkeen. Koitettiin korjata kitkeryyttä lisäämällä sokeria, ja saatiinkin lopulta suht onnistunut lopputulos.

Kiitos vielä Pure Foodin ja kiitos ihanasta seurasta tytöt!♥

6 comments:

 1. Ei vitsi mäki haluun oppii tekee noit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin et voisin ostaa semmosen raakasuklaapaketin et tekis kotona, voisin opettaa siinä samalla! :D

   Delete
 2. miks et voi vaan ostaa tavallista suklaata kaupasta? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha siellä puhuu varmaan yksi ketä ei ole maistanut vielä raakasuklaata :D Pakko myöntää että ostan vieläkin ihan normaalia suklaata, joulukalenteri ja tämä workshop nyt vain sattuivat olemaan mun mielestä kiinnostavia asioita, mulla on aina joku juttu mistä olen innoissaan ja se oli nyt tämä suklaa :) Kannattaa sunkin kokeilla koittaa välillä uusia juttuja, saatat vaikka yllättyä! :D

   Delete
 3. Wow – I love the pictures! Looks delicious!

  Adoorablee.blogspot.com ♡

  ReplyDelete