Monday, April 6, 2015

TALLINN

torilla

Pääsiäislomalla oli virallisesti suunnitelmissa matkustaa Helsinkiin Siirin tädin luo pariksi päiväksi rentoutumaan kirjoitusten jälkeen, mutta meidän synttärisankari ei osannut aavistaa, että mulla ja Siirillä oli aivan muuta mielessä! Yllätettiin Crisse satamassa, josta lähdettiinkin tädin asunnon sijasta lähtöselvitykseen ja siitä laivaan määränpäänä Tallinna. Mutkien kautta päästiin laivaan ja koko reissu oli muutenkin täynnä toinen toistaan hauskempia sattumia ja kommelluksia, joista onneksi selvittiin!

reval kukat kadulla talo asu1

Kameralla tuli otettua kuvia vain toisena päivänä, kun ilma parempi ja aurinkokin välillä pilkahti esiin pilvien takaa. Kännykkää sen sijaan kannoin tietenkin koko ajan mukana ja ikuistettiin ihanat hetket kuviksi. Onneksi sateenvarjot olivat mukana, ilman niitä ei olisi pärjännyt jatkuvassa sateessa. Huono sää ei kuitenkaan haitannut yhtään, ainoa miinus on tämänhetkinen kipeys ulkona kävelystä.

kännykkä1 Untitled Untitled kännykkä Untitled

Käveltiin pitkin kaupunkia ihan turistifiiliksellä, matkalaukut perässä raahaten ja kamera kaulassa koko ajan nauraen. Viron kieli on vaan niin hulvaton, naurettiin kippurassa Fast and Furious -leffan käännöstä ja kaupassa tavaroiden nimiä. Oltiin vuokrattu huoneisto kävelymatkan päästä keskustasta, joka osottautui hyväksi valinnaksi vaikkei kämpillä loppujenlopuksi paljoa aikaa vietettykään. Tämä oli ensimmäinen itse alusta loppuun järjestetty ulkomaanmatka, joten olosuhteisiin nähden onnistuttiin järjestämisessä hyvin ja seuraavaksi uskaltaa lähteä kauemmaskin! Kiitos ihanasta matkaseurasta vielä kerran rakkaat tytöt♥

No comments:

Post a Comment