Thursday, July 9, 2015

BACK(PACK)

IMG_9078 IMG_9117 IMG_9130 IMG_9100 IMG_9137 IMG_9058 IMG_9064
Pictures by Viivi 

Nice to be back!
Kesällä innostus bloggaamiseen ja kuvaamiseen ylipäätäänkin nostaa päätään, ja täällä taas ollaan! 
Yhtäkään postausta en halua tehdä pakosta, joten pieni tauko on tehnyt hyvää tähänkin hommaan. Kaikkeen kyllästyy aikanaan ja olen halunnut pitää tämän harrastuksena josta nautin. 
Latasin koneelle Photoshopin ja opettelen parhaillaan kuvaamaan manuaaliasetuksilla ja olenkin päässyt siitä jo vähän kärryille! Tulen myöskin julkaisemaan blogitauolla (jos sitä siksi haluaa kutsua) otettuja kuvia, kunhan pääsen leikkimään niillä Photoshopin kanssa! 

Sitten tämän postauksen kuviin eli eilisen Helsinki-päivän asuun! Farkkua, valkoista, hiukset sekaisin ja pörröiset sateessa, siitä on tämä asu tehty. Kaikki vaatteet ostettu ulkomailta, hups... Muut paitsi reppu on Barcelonan reissun löytöjä, jotka eksyivät ensimmäisiä kertoja kaikki samaan asuun päälle. Kuvistakin näkee miten mun hiukset villiintyy sateisella ilmalla, mutta lyhyemmissä hiuksissa se ei näytä ollenkaan niin pahalta. Leikkasin hiukset kesäkuussa hetken mielijohteesta, enkä voisi olla tyytyväisempi!

PS. Mitä tykkäätte uudesta bannerista?

♥ Malla

8 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos paljon! Ystäväni on mun luottokuvaaja jo monen vuoden takaa ;D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos! Uudet vaatteet tulee aina revittyä vaatekaapista ekana päälle kun on kiire, tällä kertaa suhteellisen onnistunein tuloksin :DD

   Delete
 3. Jes sä palasit bloggauksen pariin niinku puhuttiin! Huippua! Kivoja kuvia ;) Maailman ihanin kuvattava, tykkään hurjasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jepjep ;) Kiitos kuvista vielä! ♥

   Delete
 4. Ai että, onpa freesi ja tyylikäs asukokonaisuus! Tällaiseen voisin pukeutua itsekin :))

  ReplyDelete